Cégvilág

Most már lehet online rulettezni

Elindult az online kaszinószolgáltatásokat nyújtó Vegas.hu, s meglepetésre ezzel együtt – a klasszikus nyerőgépek és asztali játékok online változatai mellett – elindult a napi 12 órás élő, stúdióból közvetített VegasTV is, amelyen keresztül rulettezhetnek és a blackjack játékot is kipróbálhatják a játékosok.

Az első hazai engedéllyel rendelkező online kaszinónak minden 18. életévét betöltött személy tagja lehet, a szervezők csak a hatályos jogszabályok szerint sérülékenynek minősülő játékosokat tiltják el a játéktól. A regisztrált játékosok csak magyar IP-címről játszhatnak az online kaszinóban. A biztonságot szolgálja az is, hogy a versenyzők saját magukat is korlátozhatják: ilyenkor letilt a rendszer, például, ha a veszteség bizonyos nagyságrendet elér, vagy ha a játékos túl nagy tétet tesz – ezeket a korlátozásokat a játék hevében nem lehet módosítani. Az alaptétek játéktól függően 1000 és 2000 forint között vannak, a maximális tét a stúdióból közvetített ruletten lehet – ott 250 ezer forintig lehet elmenni. A biztonságot emeli a 24 órás telefonos ügyfélszolgálat is.

Az induláskor 96 asztali és 80 mobil környezetből elérhető játékkal lehet szerencsét próbálni. A játékokat a világ vezető gyártóitól vásárolta a játékszervező.

A kapott nyeremény minden játék után adómentes, kivéve az akár többmilliárdos nemzetközi jackpotnyereményt kínáló Mega Moolah játék esetében. A nyeremények személyijövedelemadó-előlegét a kaszinó még a nyeremény jóváírása előtt megfizeti a játékos után.

A Világgazdaság kérdésére Mezősi Tamás, a Vegas.hu marketingigazgatója elmondta: a számlákat az online világban bevett internetes pénztárcákkal, banki utalással vagy a Vegas.hu tulajdonosának, az LVC Diamond Kft. tulajdonában lévő Las Vegas kaszinókban lehet feltölteni. A bankkártyás fizetés csak azoknál a pénzintézeteknél lehetséges, amelyek a kártyák használatát nem tiltották meg szerencsejáték-környezetben.

Kapcsolódó cikkek