Cégvilág

Rekordbevételt hozott a Groupama Aréna

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. nettó árbevétele mintegy 3,3 milliárd forint volt tavaly – közölte lapunkkal a társaság.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. nettó árbevétele mintegy 3,3 milliárd forint volt tavaly – közölte lapunkkal a társaság, hozzátéve, hogy a magas minőségi és biztonsági követelmények miatt jelentősek az üzemeltetési költségek, melyek levonásával 37 millió forint adózás utáni eredményt ért el a cég.

Összehasonlításképp a Lagardere csoport hazai leányvállalata 2014-ben 1,12, 2015-ben 2,96 milliárd forintos forgalmat könyvelhetett el. A vállalat hangsúlyozta, a stadion multifunkciós jellegét kihasználva a sportesemények mellett évente közel 200 egyéb rendezvényt fogadnak be, egyebek mellett konferenciákat, koncerteket.

A hétfői Depeche Mode volt az első nagy koncert a 2014 augusztusában megnyitott létesítményben, az eseményre mintegy 24 ezren váltottak belépőt. A legolcsóbb jegy 9900, a legdrágább 32 900 forintba került.

Groupama Aréna
Kapcsolódó cikkek