Cégvilág

Elkészült az egymilliárdos fejlesztés Kecskeméten

Új gyártócsarnokkal bővítette acélszerkezet-gyárát a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. Kecskeméten. A kabinet 583 milliós támogatást nyújtott az 1,17 milliárdos fejlesztéshez.

Új hegesztő-gyártócsarnokkal bővítette acélszerkezet-gyárát a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. Kecskeméten, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium a nagyvállalati beruházási támogatási program keretében 583 millió forint vissza nem térítendő állami támogatással segített.

Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkár (b) és Uhrinyi Balázs, a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. ügyvezetője átvágják a nemzetiszínű szalagot a kft. kecskeméti acélszerkezetgyára új gyártócsarnoka átadásán 2017. augusztus 30-án.
Forrás: MTI

A 1,17 milliárd összértékű kapacitásbővítő fejlesztés támogatásáról szóló okirat és az új gyártócsarnok átadásán szerdán Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár elmondta:

a kormány kiemelt feladatának tekinti segíteni versenyképességük megtartásában és növelésében azokat a vállalkozásokat, amelyek nagyban hozzájárulnak a nemzetgazdaság teljesítményéhez, de a szigorú előírások miatt elesnek az uniós pályázati források többségétől.

A KÉSZ Kft. ezek közé tartozik. A vállalat az acélszerkezet gyártás területén ugyanis komplex, a tervezéstől a gyártáson át a szerelésig, a piaci igények teljes palettáját lefedő szolgáltatást nyújt, de jól ismert az újítási, innovációs képességéről is – tette hozzá.

gyártócsarnok NGM Kecskemét Kész Kft.
Kapcsolódó cikkek