Cégvilág

Átadták a DHL Express új központját

Hétfőn átadták a DHL Express nemzetközi áruszállítással foglalkozó cég új központját a Budapest Airport Business Parkban.

Hétfőn átadták a DHL Express nemzetközi áruszállítással foglalkozó cég új központját a Budapest Airport Business Parkban. A 25 millió euró értékű zöldmezős beruházásban hatezer négyzetméter raktárat, 2400 négyzetméter irodakomplexumot építettek, és 4500 négyzetméter munkaterületet alakítottak ki.

A DHL Express fejlesztése 300 új munkahelyet teremt, és elősegíti, hogy Magyarország egyre inkább a régió logisztikai központjává váljon – mondta Lepsényi István, a gazdasági tárca államtitkára. A beruházás révén a társaság megháromszorozhatja csomagfeldolgozó kapacitását, és szélesebb szolgáltatási portfóliót tudnak kínálni az ügyfeleknek – mondta John Pearson, a DHL Express Európáért felelős vezérigazgatója. A repteret működtető Budapest Airport vezérigazgatója, Jost Lammers pedig azt hangsúlyozta, hosszú távú tervük, hogy világszínvonalú létesítményeket és szolgáltatásokat kínáljanak partnereiknek.

DHL Express
Kapcsolódó cikkek