Cégvilág

Ausztráliában​ ​is​ ​elstartoltak​ ​a Taxify autói

Európa legdinamikusabban növekvő felhasználói bázisával bíró közlekedési alkalmazása, a Taxify, az ausztráliai Sydney-ben is elindította szolgáltatását, amelyre máris közel négyezer sofőr nyújtotta be regisztrációs kérelmét – derül ki a cég közleményéből.

A tallini központú, utazás-megosztásra szakosodott vállalat ausztráliai megjelenésével világszerte már húsz országban vált elérhetővé. Sydney-t követően további ausztrál városok, így például Melbourne meghódítása szerepel a vállalat közeljövőbeli tervei között, de a piacra lépés előkészületei folynak már a kanadai Torontóban is.

Markus Villig, a Taxify alapítója
Forrás: AFP

Sydney egy óriási, élettel teli város, éppen ezért rendkívül izgatottan várjuk, hogy a Csendes-óceáni térség piacai közül elsőként Ausztráliában indíthassuk útjára autóinkat és biztosak vagyunk abban, hogy az itt élők is ugyanilyen lelkesedéssel várnak egy olyan közlekedési szolgáltatásra, amely kényelmesebbé teszi városon belüli utazásaikat. ​Mi a Taxify-nál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy mind az utasok, mind a sofőrok igényeinek eleget tegyünk. Üzleti modellünket a méltányosságra és az átláthatóságra alapoztuk. Ezért lehetséges, hogy ilyen rövid idő alatt már több ezer sofőr regisztrációs kérelme érkezett be hozzánk

- mondta el Markus Villig, a Taxify alapítója és ügyvezető igazgatója.

https://www.vg.hu/vallalatok/mar-becsben-hasit-taxify-655713/

Markus Villig Sydney Taxify
Kapcsolódó cikkek