Cégvilág

Jövő évre csúszik a Hop on Hop off tender

A határidő módosítását követően a jelentkezők január 12-én adhatják be ajánlatukat a Hop on Hop off szolgáltatásra vonatkozó közbeszerzési pályázatra.

Nem akar révbe érni a budapesti autóbuszos városnézésre, a Hop on Hop off szolgáltatásra vonatkozó közbeszerzési pályázat. Miután egyszer már sikertelenül végződött a tender, a főváros a közelmúltban ismét nekifutott a pályázatnak, amire december 14-ig jelentkezhettek volna a pályázók. Most viszont módosították a határidőt, így a jelentkezők január 12-én adhatják be ajánlatukat – derül ki az hivatalos lapjából, a TED-ből.

Jelenleg négy cég végez ilyen szolgáltatást: a Mr. Nilsz Kft., amely a nemzetközi City Sightseeing hálózat franchise-partnere, a zöld buszairól ismert Program Centrum Kft., a City Tour Hop On Hop Off Kft., amelynek zsiráf a szimbóluma, és a Big Bus Tours budapesti cége, amely egy nemzetközi hálózat része. Az új pályázat szigorú feltételeket támaszt az indulókkal szemben, de vélhetően egyik cég sem engedné el könnyen az évi 400-500 ezer utast, illetve az 1,5 milliárd forintos piacot.

https://www.vg.hu/vallalatok/folytatodik-hop-hop-off-versenyfutas-2-710021/

városnéző buszok hop on hop off közbeszerzés
Kapcsolódó cikkek