Cégvilág

Új járatokat tervez a Travel Service

Az idén több mint 13 százalékos kapacitásbővítésre készül a Travel Service Hungary charter-légitársaság, miután a tavalyi harminchat után negyvenegy járatpárt indít hetente Budapestről és Debrecenből. Legújabban a magyar fővárost köti össze Tiranával, míg Budapestről és Debrecenből Barcelona és a Costa Brava válik elérhetővé.

Több év után visszatérő úti cél lesz Marsza Alam is. Az idei szezonban ez a járat lesz a leghosszabb a társaság kínálatában, miközben Burgaszba és Antalyába sűrűbben indít gépeket. A Napospartra heti hatszor, a török Riviérára pedig tízszer lehet eljutni június elejétől november elejéig az utazási irodák csomagajánlataival.

Budapestről tizennégy, Debrecenből három célállomás érhető majd el a társaság gépeivel, amely havonta csaknem 70 ezer ülésnyi kapacitást bocsát a piacra, az idén pedig kihasználná kétgépes budapesti flottájának maximális kapacitását is.

A debreceni reptéren a nyáron mi bonyolítjuk majd a második legnagyobb forgalmat. Mivel a nyáron teljesen kihasználjuk a kapacitásainkat, 2018 minden bizonnyal az eddigi legeredményesebb évünk lesz

– írta cége közleményében Farkas Attila, a Travel Service Hungary igazgatója. A légitársaság a nyilvános adatok szerint 2016-ban 4,7 milliárd forintos árbevételt és 123 milliós adózott eredményt ért el.

Travel Service légitársaság nyári menetrend
Kapcsolódó cikkek