Cégvilág

A Jysk időkorlát nélkül visszaveszi termékeit

A lakberendezési termékeket forgalmazó dán Jysk áprilistól a vásárlás időpontjától független cserelehetőséget nyújt vásárlóinak – derül ki a skandináv vállalat közleményéből.

Ha olyan Jysk termékei vannak, amelyek régebbi vásárlásból származnak, de még nem voltak használatban, lehetősége van visszakérni a vételárat, vagy kérheti, hogy a vételár összegét ajándékkártyán írja jóvá a dán cég. Ezt tartalmazza a cég új visszavételi és csere szabályzata.

Forrás: JYSK

Szeretnénk, hogy mind vásárlóink, mind munkatársaink számára egyszerűbb legyen a termékcsere. Ha vásárlóink bármeddig visszahozhatják a nálunk vásárolt termékeket, úgy a vásárlói elégedettség növekszik, és ez alapvetően fontos számunkra

- vélekedik Szimeiszter Sándor Country Manager, aki a korlátlan cserelehetőség ellenére sem számít sok cserére.

Az új szabályzat mind a 20 Jysk Nordic országban lévő 1 200 Jysk áruházban érvényes.

A vételár visszafizetéséhez a vásárlást igazoló dokumentum szükséges. Ha nincs meg a vásárláskor kapott eredeti nyugta, akkor más terméket vagy ajándékkártyát ajánl fel a cég a megvásárolt termék helyett, amely az eredeti online vásárlásnál felmerült házhozszállítási költséget is visszatéríti. A visszaszállítás költsége azonban már a vásárlót terheli a Jysk közleménye szerint.

skandináv termékcsere dán JYSK lakberendezés
Kapcsolódó cikkek