Cégvilág

Külföldön terjeszkedik a Jegymester

A GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkealap több lépcsőben több százmillió forintot fektet a cégbe.

A magyar mellett az európai piacon is meghatározó szereplő lehet a Jegymester Kft., miután a GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkealap több lépcsőben több százmillió forintot fektet a cégbe.

Magyar know-how, stabil működés és dinamikusan fejlődő nemzetközi piac. Ezek azok a feltételek, amelyeket a magántőkealap keres, hiszen ezek alapozhatják meg a nemzetközivé válást, a regionális sikert. Az alap célja pedig egyértelműen ez, segíteni a hazai cégek növekedését a regionális, európai és idővel a globális piacon

– mondta a tranzakció hátteréről Petheő Tamás, a GB & Partners igazgatósági tagja.

Fotó: VG

A Jegymester húsz éve a hazai jegypiac vezető szereplője, a társaság éves szinten 10 millió jegyet kezel a rendszerén keresztül.

Leányvállalatai több éve sikeresen működnek Romániában, most a cég egy meghatározó nemzetközi jegyértékesítő vállalattal lépett partnerségre, a Jegymester jegyértékesítő rendszerét közösen vezetik be Európa hét országában. A tőkeinjekció célja a külföldi célpiacokra történő bevezetéshez szükséges fejlesztési feladatok finanszírozása – mondta Papp Gábor társügyvezető.

Az online jegyértékesítés az e-kereskedelem meghatározó és dinamikusan fejlődő üzletága.

A teljes cikk a Világgazdaság keddi számában olvasható

GB & Partners Jegymester befektetés
Kapcsolódó cikkek