Cégvilág

Megszűnik a Zoom.hu

A Strat-Pol Kft., a hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti.

A Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti. A cég továbbra is folytatja tevékenységét, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul

– olvasható a Zoom.hu közleményében.

„A tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja, és sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását.

A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva – a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte.

A Zoom.hu impresszumára kattintva olvashatóak az igazán fontos értékei az oldalnak, mind szakmailag, mind emberileg.

Megtisztelő volt ennek a szerkesztőségnek a tagja lenni, hálával tartozom a Zoom.hu csapatának! A szerkesztőség a további kitartás reményében búcsúzik a még létező független sajtótól” – írta Farkas Csilla, az oldal megbízott főszerkesztője.

zoom.hu MÉDIA portál
Kapcsolódó cikkek