Cégvilág

Úgy tűnik, már sohasem szabadulunk meg Kevintől

Macaulay Culkint felkérte a Google, hogy játssza el a Reszkessetek betörők Kevinjének felnőtt változatát. Mutatjuk az eredményt.

Hatalmasat gurított a világ egyik legnagyobb informatikai cége, a Google. Legújabb reklámjában ugyanis újraforgatta a Reszkessetek betörők című film bizonyos jeleneteit, amihez nem mást, mint Macaulay Culkint kérte fel, hogy játssza el Kevin felnőtt változatát. Íme a videó:

https://youtu.be/xKYABI-dGEA

A reklám rendkívül egyszerű üzenetet hordoz, mégpedig, hogy a Google Assistant a világon szinte minden terhet levesz az ember válláról. Eközben pedig szórakoztat is.

Fotó: MW

Az alkotók ugyanakkor nem csak a mára többmilliós nézettségű videót hozták nyilvánosságra, hanem abba is betekintést engednek, hogy a reklám hogyan készült:

https://youtu.be/oeiJDTWxlM0

Kevin a hős

A filmben Kevint véletlenül magára hagyja a családja, miután mindenki útnak indul, hogy Európában töltsék a karácsonyt. Az Amerikában élő kisfiú a „szabadideje” alatt rengeteg hétköznapi dologgal küzd meg, többek között vásárolni megy és össze barátkozik egy rettegett szomszéddal is. Emellett akad egy nagyobb gondja is: megpróbálják kirabolni a családi házat, ahol alap esetben a családjával él. A gyerek ugyanakkor nem esik túlzottan kétségbe, mindenféle trükkel lóvá teszi a betörőket, ezzel kivívva családja – és főként nagyobb testvérei – elismerését.

Reszkessetek betörők Google kevin
Kapcsolódó cikkek