Cégvilág

Nagy nevekkel bővült a Magyar Marketing Szövetség

Az MMSZ egyre több nagyvállalatot tudhat az égisze alatt, az elmúlt egy évben az ügynökségi, a banki, a távközlési és az FMCG-szektor jól ismert szereplői kapcsolódtak be a szövetség munkájába.

Még több piacvezető cég lett a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) tagja, a Coca-Cola Magyarország, a Henkel Magyarország, a Magyar Posta, a Nestlé Hungária, az MVM és a T-Systems Magyarország is csatlakozott a szervezethez. Az MMSZ egyre több nagyvállalatot tudhat az égisze alatt, az elmúlt egy évben az ügynökségi, a banki, a távközlési és az FMCG-szektor jól ismert szereplői kapcsolódtak be a szövetség munkájába – olvasható az MMSZ közleményében.

Olyan cégek mellett, mint például az E.ON, a Mastercard, a Neckermann, az OTP Bank, a Provident, a Spar, a Supershop, a Szerencsejáték Zrt., és a Unicredit Bank mellett, az MMSZ új belépőként üdvözölhette soraiban

a Coca-Cola Magyarországot, a Havas Media Hungary-t, a Henkel Magyarországot, az Index Kommunikációs Kft.-t, az EXIM Bankot, a Magyar Posta Zrt.-t, a Magyar Villamos Művek-et, a Nestlé Hungáriát, a Republic Group-ot, és nem utolsó sorban a T-Systems Magyarországot is.

Fotó: AFP

„Az MMSZ nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a tagjai számára személyre szabott fejlődési lehetőséget tudjon kínálni. Vannak, akik azért csatlakoznak a szövetséghez, mert a tagozatok munkájába szeretnének bekapcsolódni, vannak, akik egy szakmai közösség részévé szeretnének válni, és vannak, akik nagyszabású projektekben kívánnak részt venni. A szövetség hisz a projekt alapú működési modellben. A projektek számát tekintve a legaktívabb szakmai szervezet vagyunk.

Minden évben sikeres programjaink vannak, ilyen például a Digital Masters – digitális marketing akadémia, a Marketing Summit Hungary, a Marketing Diamond Awards, az Országos Városmarketing Díj, »Az Év honlapja« pályázatunk,

de ide soroljuk az idén bevezetésre kerülő szakértői platformunkat is, ami a marketing.hu oldalon lesz elérhető. Ezek mellett kiemelt figyelmet fordítunk további, tematikus edukációs programok szervezésére is„ – mondta Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke.

MMSZ Magyar Marketing Szövetség Coca-Cola Magyarország Nestlé Hungária Kft.
Kapcsolódó cikkek