Cégvilág

Megszűnik a Gasztroangyal

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal.

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, miután Borbás Marcsi, a műsorvezető egy év türelmet kért a köztelevíziótól – számolt be a Forbes.hu.

A műsorvezető másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve mindenesetre műsoron marad. A tévés a férjével közös cégében új online portált indít december 5-én. Az Egy.hu-n Borbás Marcsi saját műsorral jelentkezik majd.

Az Egy.hu – melyen jelenleg az indulási időpontját tüntetik fel csupán – egy portál lesz, cikkekkel, videókkal. A portál mögött Borbás Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni.

Borbás Marcsi
Forrás: MTI / Marjai János

A Forbes hozzátette: a váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. A Gasztroangyal című gasztroműsor legalább egy évig nem is tér majd vissza a Duna Televízió képernyőjére.

A Forbes később egyébként pontosítást is közölt, melyben még egyszer külön hangsúlyozzák, hogy az Egy.hu indulása és a Gasztroangyal minimum egy éves leállása egymástól függetlenül történik.

A döntés oka, hogy Borbás elfáradt a forgatással járó sok utazásba.

MTVA Borbás Marcsi Gasztroangyal
Kapcsolódó cikkek