Cégvilág

Ecseren épül a Jysk 200 millió eurós logisztikai központja

Az új logisztikai központ 300 új munkahelyet fog teremteni.

2020 áprilisában kezdetét veszik a munkálatok Ecseren, ahol új JYSK magyarországi elosztóraktár épül.

Az új logisztikai központ 300 új munkahelyet fog teremteni

és fontos része lesz a vállalat európai logisztikájának. Számos kék konténer már a helyszínen van a Budapest szomszédságában lévő Ecseren, ahol az elosztóraktár felépül. Hamarosan hatalmas markológépek kezdik el kiásni az 560 ezer négyzetméteres alapot.

Fotó: Jysk

A JYSK új központi elosztóraktárral jobb kiszolgálást érhetnek el, és gyorsabban tudják eljuttatni a termékeket számos közép-európai ország vásárlóinak.

Bár a koronavírus helyzet nagy hatással van a JYSK-re is, de még ilyen helyzetben is fontos, hogy a jövőbe fektessünk. Mikor újra rendbe jönnek a dolgok, az embereknek továbbra is szükségük lesz ágyakra, paplanokra és párnákra, valamint egyéb, az otthon számára nélkülözhetetlen termékekre. Ehhez szükségünk lesz egy erős logisztikai háttérre, amit az új elosztóraktárunk Ecseren fog biztosítani

- nyilatkozza Allan K. Kjærgaard, a JYSK logisztikai ügyvezető alelnöke.

Az új ecseri logisztikai központ várhatóan 2022 közepére készül el. Miután működésbe lendül az új elosztóraktár, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Szerbia JYSK vásárlóit, és JYSK áruházait fogja kiszolgálni.

logisztikai központ ecser JYSK
Kapcsolódó cikkek