H. F. | Augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja működését a pesti rakpart emblematikus rendezvény- és étteremhajója, a Spoon The Boat. A jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek a gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múltra visszatekintő cégcsoport vezetőivel. Az Eventrend Group alapító tulajdonosa és vezetője, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán már évekkel ezelőtt is tárgyalt az együttműködésről. A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért augusztus közepén – egyelőre csökkentett üzemmódban – mint rendezvényhelyszín nyílik meg. A Spoonnak nem szánnak más funkciót a jövőben sem, alapvetően étterem- és rendezvényhajó marad. Az 1600 négyzetméteres helyszínen három terem, nyáron két terasz, három konyha és öt bárpult áll a vendégek rendelkezésére. Összesen 600 személy befogadására, esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezésére alkalmas.
Az új üzemeltető a megállapodás kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a válság nemcsak egy leküzdendő probléma, hanem lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek. Ennek szellemében az Eventrend Groupnál a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodnak. Mindezek mellett fontos céljuk, hogy azoknak a kollégáiknak, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjanak teremteni. Az Eventrend Group holdingrendszerben felépülő cégcsoport 1992-ben alakult. A vállalat- és menedzsmentcsoport a gasztronómia, a szállodaipar, valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál a tevékenységével. A cégcsoport pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlanberuházások hasznosítását végzi. Mintegy százezer négyzetméternyi, vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezel hosszú távú bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Az Eventrend Group Magyarországon és Csehországban van jelen a piacon.
Az Eventrend Group
100
ezer négyzetméternyi területet kezel
más funkciót a jövőben, alapvetően megmarad étterem-
és rendezvényhajónak
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.