Cégvilág

Nemcsak a Fradi, hanem a fogadók is örültek a lefújás után

Csaknem 300 millió forintnyi nyereményt hozott a Tippmixen és a Tippmixprón a fogadóknak, hogy a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában a Ferencváros 2-1-es győzelmével kiejtette a horvát bajnok Dinamo Zagrebet – tudta meg a VG.hu.

Már biztosan csoportkörben szerepel az ősztől a magyar bajnok Ferencváros a nemzetközi porondon, a kérdés csak az, hogy a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában. Mindez a norvég Molde ellen, a playoffnak nevezett negyedik kvalifikációs körben dől el, de a Dinamo Zagreb elleni siker után igazán rossz forgatókönyv már nincs a képben a zöld-fehérek számára. Mindenesetre a 2-1-es hazai sikert hozó FTC-Dinamo párharc a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a hét első felében a Tippmixen és a Tippmixprón is a legnépszerűbb fogadási eseménynek bizonyult.

Olyannyira, hogy az offline és online beérkezett tippeket együtt számolva csaknem 850 ezer fogadás érkezett

a korábban a Celticet is búcsúztató magyar bajnok újabb megmérettetésére. Sokan bíztak Lovrencsics Gergőék győzelmében, hiszen az 1X2 fogadási soron a beérkezett tippeknek a 40 százaléka a hazaiak győzelmét várta – ez több mint 120 ezer, helyesnek bizonyuló egységnyi fogadást jelent, ráadásul a Ferencváros győzelme 3,35-ös nyereményszorzóval párosult.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A „Ki jut tovább?” piacon még ennél is jobban alakult a találati arány,

hiszen az erre a sorra beérkezett fogadásoknak a Tippmixen a 49 százaléka, a Tippmixprón pedig 55 százaléka bizonyult tökéletesnek. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a pontos végeredmény eltalálása (2-1) 11-szeres nyereményt érhetett a jó megérzéssel rendelkezőknek, az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” kombinált fogadási lehetőség nyertes tippje pedig 7,25-ös oddsot ért. Mindez azt jelenti, hogy a Tippmixen és a Tippmixprón összesen csaknem 300 millió forintos kifizetéssel járt az összecsapás!

 

fradi tippmix FTC fogadás Dinamo Zagreb Tippmixpro
Kapcsolódó cikkek