Cégvilág

A Hungarikum Alkuszhoz újabb százmilliós partner csatlakozott

A Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. csatlakozott a nagyvállalati ügyfelek kiszolgálására szakosodott Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-hez.

A Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. teljes állományátruházással csatlakozott a nagyvállalati ügyfelek kiszolgálására szakosodott Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-hez – tájékoztatta a Hungarikum Biztosítási Alkusz hétfőn.

A közleményben kiemelték: a Reticulum Biztosítás Alkusz stabil működési háttérrel rendelkezik, több mint 20 éve tevékenykedik az alkuszi piacon.

A Hungarikum Alkusz és a Reticulum között létrejött együttműködés sikerét erősíti a közös stratégiai gondolkodás is, amely szerint a biztosítási portfóliók menedzselése során az egyik legfontosabb alkuszi feladat az értékajánlat kidolgozása mellett a káresemények gyors és ügyfélközpontú kezelése, valamint a folyamatos innovációra törekvés – közölték.

A közlemény idézi Keszthelyi Eriket, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. társtulajdonosát és ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: a cég számára kiemelten fontos, hogy a biztosítási piacon olyan partnerekkel, nagy tapasztalattal rendelkező alkuszokkal működjön együtt, akikkel közösen építheti szakmai közösségét és fejlesztheti tovább ügyfélkiszolgálását.

Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. partner
Kapcsolódó cikkek