Cégvilág

A Microsoft Magyarország is képviselteti magát a Startup Hungary tanácsadó testületében

A tagságot arra szeretnék felhasználni, hogy a Microsoft erőforrásait mozgósítva segítse a hazai startupokat a legjobb nemzetközi módszerek átvételében és az üzletszerzésben.

Szabó Péter, a Microsoft Magyarország vállalati és partnerkapcsolati üzletágigazgatója is tagja lett a Startup Hungary tanácsadó testületének. A felhőtechnológia és a mesterséges intelligencia, valamint vállalkozások digitális átalakulásának elkötelezett támogatójaként a Microsoft is aktívan részt vesz a startupok érdekképviseletét ellátó alapítvány munkájában.

A Microsoft Magyarország nemcsak szakértői és technológiai támogatást nyújt a vállalkozásoknak, hanem az üzletszerzésben is kész segíteni őket.

Fotó: Volodymyr Kyrylyuk/Shutterstock.com

Február eleje óta Szabó Péter, Partnerfejlesztési Igazgató személyében a Microsoft Magyarország is képviselteti magát a Startup Hungary tanácsadó testületében.

A tagságot és az ezzel járó munkát Szabó Péter arra szeretné felhasználni, hogy a Microsoft erőforrásait mozgósítva segítse a hazai startupokat a legjobb nemzetközi módszerek átvételében és az üzletszerzésben.

„Folyamatosan keressük lehetőségeit annak, miként tudnánk még inkább támogatni a magyarországi startup-közösséget. A Startup Hungary-hoz való csatlakozásunk számomra azt jelenti, hogy vissza tudunk valamit adni a közösségeinknek abból, amit tőlük kaptunk; hogy meg tudjunk osztani a tapasztalatainkat és tudásunkat, amelyek révén újabb hazai startup unikornisok születhetnek.

Nagy örömmel tekintek a magyar startup-közösség legjelesebb képviselőivel való közös munka elé. Biztosíthatom őket arról, hogy a Microsoft Magyarország az együttműködés révén minden rendelkezésére álló eszközzel támogatni fogja a vállalkozások új generációját az elindulásban”

– mondta Szabó Péter.

Microsoft Magyarország Szabó Péter Startup Hungary
Kapcsolódó cikkek