Cégvilág

Száműzte kínálatából a Trump-hoteleket egy utazási iroda

A döntés érzékenyen érintheti a volt elnököt, ugyanis a Virtuoso utazási iroda igazi csúcskategóriás ügyfelekkel dolgozik.

A Virtuoso utazási ügynökség kizárta az összes Trump-szállodát exkluzív listájáról – írja a CNN.

A Trump Hotels többé nem része a hálózatunknak

– tette közzé az utazási ügynökség, ám a luxusiroda egyelőre nem volt hajlandó részletezni, hogy miért döntött így.

„Számos szempontot figyelembe veszünk, amikor meglévő és lehetséges új szerződéseinkről döntünk. Minden fél érdekét tiszteletben tartjuk, ezért nem kommentálunk megszűnő szerződéseket” – tette hozzá az ügynökség.

Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

A Forbes szemléje szerint a Virtuoso több mint 1100 utazási irodával és nagyjából 22 ezer tanácsadóval működteti hálózatát 50 országban, így mondhatni elég nagy a lefedettségük a piacon. Az iroda kiváló kapcsolatot ápol számos szállodával, üdülőteleppel, hajótársasággal, légitársasággal, így előfordulhat, hogy a volt amerikai elnököt érzékenyen érinti majd a döntés. Főként úgy, hogy az utazási ügynökök általában csúcskategóriás ügyfelekkel dolgoznak, hogy egyedi élményeket, különleges értékeket, ingyenes juttatásokat, VIP-bánásmódot biztosítsanak nekik.

Annak ellenére, hogy a Virtuoso nem indokolta a döntést, a CNN szerint

a közhangulat miatt döntöttek úgy, hogy kiveszik portfóliójukból a Trump Hotelst, a Capitolium megrohanása óta ugyanis meredeken csökken az ex elnök népszerűsége.

Ahogyan a Virtuoso, úgy a Trump Organization sem reagált a megkeresésekre, egyik fél sem hajlandó kommentálni az esetet.

Virtuoso Trump Hotels
Kapcsolódó cikkek