Cégvilág

Egyre több helyen elérhető az Aldi új szolgáltatása

Újabb településeken válik online elérhetővé az Aldi kínálata.

Újabb településeken válik online elérhetővé az Aldi kínálata: további 33 Budapest környéki városban és községben indul a Roksh személyes bevásárlási szolgáltatása, amelynek révén több mint 3000 termék rendelhető meg házhoz szállítással. A hazai diszkontláncok közül elsőként az Aldi termékei vásárolhatók meg online webshopon keresztül – olvasható a vállalat közleményében.

Fotó: ALDI

A szolgáltatás tavaly no­vemberben indult a fővárosban, azóta pedig már Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Diósdon is vállalja az áruházlánc termékeinek kiszállítását a Roksh.

Az Aldi tovább mélyíti az együttműködését a magyar startuppal, így újabb, csaknem 600 ezer ember, illetve mintegy 200 ezer háztartás számára nyílik lehetőség online rendelni.

Ez a lépés egyúttal további munkalehetőségek létrehozásával jár együtt: az új területek bevonásával több mint száz személyes bevásárló csatlakozik a Rokshhoz. Májustól már az üzletlánc szezonális termékeinek egy része is megrendelhető a startup weboldalán keresztül, így az időszakosan kapható árucikkek is megvásárolhatók online.

kiszállítás Roksh szállítás Aldi kiskereskedelem
Kapcsolódó cikkek