Kihirdették Az Év Boltja 2021 verseny győzteseit, amelyen három díjat is elnyert a Lidl Magyarország.

A vállalat friss, széles, minőségi kínálatának köszönhetően az év zöldség- és gyümölcskereskedője 2021 díjjal és az év friss pékáru kereskedője 2021 elismeréssel gazdagodott.

Mindemellett diszkont kategóriában is győzedelmeskedett a Lidl IV. kerületi, Görgey úti áruházával. Az utóbbi kapcsán érdekesség, hogy az 1882-ben alapított, első Magyar Textilüzem és Pamutgyár egyik épülete került átépítésre.

Fotó: Vémi Zoltán / VG

A Store Insider szaklap a Tobacco Magazinnal karöltve idén hetedik alkalommal hirdette meg  Az Év Boltja versenyét, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

Nagy hangsúlyt fektetünk széles, minőségi, minden igényt kiszolgáló kínálatunkra és arra is, hogy minél több magyar termék közül választhassanak vásárlóink. A frissáru kategóriák – mint a zöldség és gyümölcs, valamint a pékáru – kiemelt stratégiai fontosságúak vállalatunk számára és számos hazai termelő, beszállító közreműködik abban, hogy mindig a legfrissebb, legkiválóbb termékeket kínálhassuk a magyar embereknek

– emelte ki Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.