TUDTAD? 

2021. január 1. óta 50 százalékos vissza nem térítendő állami támogatást igényelhetsz, melyet infrapaneles fűtési rendszer kiépítésére is felhasználhatsz. A maximum 3 millió forintig terjedő hozzájárulás az anyagköltségre és a munkálatokra is vonatkozik. A lehetőséget a legalább egy gyermeket nevelő házastársak, élettársak vagy egyedülálló szülők vehetik igénybe.

Fotó: https://infrapanel-futes.hu

MIÉRT VÁLASZD AZ INFRAPANELT?
Alacsonyabb energiafelhasználás.
Közel 100%-os hatásfokú, a speciális technológiának köszönhetően  alacsonyabb hőmérsékleten is nagyobb hőérzetet biztosít.


Letisztult dizájn

A keret nélküli, igényes kivitelezésnek köszönhetően belesimul a környezetbe. Mivel falra vagy mennyezetre szerelhető, nem vesz el helyet a bútoroktól, a szoba berendezésekor nagyobb a szabadság. Kisebb helyiségeket egy panellel is ki lehet fűteni, de nagyobb helyiségeknél az egyenletesebb hőleadás érdekében érdemes több kisebb panelt elhelyezni.

Könnyen üzembe helyezhető

Beszerelése speciális szakértelmet nem igényel. A telepítése nem igényel külön engedélyeket.

Nincsenek karbantartási költségek

Kazánkarbantartás, kéményellenőrzés, fűtésrendszer-tisztítás? Hányszor kellett szabadságot kivenned, mert jött a szerelő? Ezeket mind elfelejtheted. Az infrapanelben nincsenek mozgó, kopó alkatrészek. Nincs, ami elromoljon, vagy ami karbantartást igényelne. Gondolj csak bele, ezzel mekkora kiadást, bosszúságot takaríthatsz meg!

Nincs nyirkosság és penész

Az infrapanelek nem a levegőt, hanem a falakat és a tárgyakat melegítik. 
A meleg falakon nem tud lecsapódni a nedvesség, így a penésznek esélye sincs megtelepedni. Mivel a levegőt sem keringeti, ez a ma kapható legegészségesebb fűtési rendszer.