Cégvilág

Több mint 220 milliót kaszáltak a fogadók a magyar–angol meccsen

Egymillió feletti fogadás érkezett a Tippmixen és a TippmixPrón a csütörtök esti Magyarország–Anglia világbajnoki selejtezőre, amelyen, bár a félidőig jól tartotta magát a nemzeti 11, a második félidőben az Eb-döntős angolok felőrölték a magyar csapatot és nyertek 4–0-ra. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a meccs lázba hozta a fogadókat, összesen 222,5 millió forintot fizettek ki a nyerteseknek. 

A meccs végkimenetele kapcsán a beérkezett tippek 47 százaléka szólt a vendégek sikeréről, itt a helyes tipp 1,45-ös szorzót ért. Az első játékrész döntetlenjére majdnem 10 ezer helyes tipp érkezett, ez 2,18-as oddsot jelentett a fogadóknak. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben még 10 percig bírta az angol nyomást Marco Rossi szövetségi kapitány együttese, ám azt követően negyedórán belül 3–0-ra elhúztak a vendégek. 

A harmadik gól pedig azt jelentette, hogy a „Gólszám 2,5” fogadási soron a „Több, mint 2,5” vált helyessé, amit az erre tippet leadók 98 százaléka eltalált – 1,99-es szorzóért. 

Fotó: Laufer László

A „Melyik félidőben lesz több gól?”, illetve „Melyik csapat végez el több szögletet?” fogadási sorokra egyaránt 89 százalékos találati arány volt látható a Tippmixen és a TippmixPrón. Bőven akadtak olyan játékosok is, akik helyesen tippelték meg az angolok 4–0-s sikerét a „Pontos végeredmény” fogadási piacon, itt az „Anglia 4:0” kimenetel 17,00-s szorzót is érhetett. 

Volt olyan TippmixPro-játékos, aki 1800 forintos téttel, 6-os kötés típusú fogadással 1 875 655 Ft-ot nyert úgy, hogy szelvényén eltalálta Anglia sikerét is, további öt vb-selejtező eredménye mellett.

meccs tippmix fogadás Szerencsejáték Zrt
Kapcsolódó cikkek