Tíz településen indítja el a szolgáltatását a Wolt ősszel: szeptember közepe óta már a dél-budapesti agglomerációban 

A Szigetszentmiklóson, Szigethalmon, Halásztelken, Tökölön, Dunaharasztiban és Taksonyban élők is kipróbálhatják a Wolt házhoz szállítását,  októberben Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novemberben pedig Váccal és Ürömmel bővül a kiszállítási terület. 

Fotó: Kallus György / Világgazdaság

A cég közlése szerint ősztől több mint 30 településen, az ország lakosságának közel fele számára lesz elérhető a Wolton való házhoz szállítás, az új városokban különleges kedvezményes ajánlatokkal indul el a szolgáltatás.

Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók részéről van igény a szolgáltatásunkra, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket

 – mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette, hogy óriási igény van a házhoz szállításra, különösen igaz ez Budapest környékére, ahol a jellemzően fővárosban dolgozó lakók szeretnének rendelni.  Zalaegerszegen – amely az egyik utolsó olyan nagyváros az országban, ahol eddig nem jelentek meg a Wolt kék táskás futárai – közel 30 partnerrel indul el a házhoz szállítás.

 

A Wolt Magyarország Kft. az elmúlt években folyamatosan növelte a bevételeit: míg 2018-ban 270 millió forintnyi árbevétele volt a cégnek, addig tavaly megközelítették a 8 milliárdos összeget. Az idén a cég futárait is kedvezőtlenül érintették a kataváltozások, ám ez egyelőre nem látszik a terjeszkedésben.