BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Twitter's blue ticks start vanishing

Fizetős lesz a Twitter, Musk bejelentette

A közösségi portál májusban bevezetheti a cikkenkénti díjat.

Az eddigi előfizetésen túl a kiadóknak új módot kínálhat Musk cége arra, hogy bevételt szerezzenek tartalmaikból. Úgy tűnik, hogy már a jövő hónapban lehetővé teszik a kiadók számára, hogy díjat számítsanak fel a felhasználóknak a webhelyen közzétett egyes cikkekhez való hozzáférésért. 

Twitter's blue ticks start vanishing
Fotó: AFP

A felhasználók a végén magasabb árat fognak fizetni cikkenként, mint amennyit az egyes cikkekhez való hozzáférés költsége jelentene, ha ehelyett előfizetéssel rendelkeznének. 

Ugyanakkor Elon Musk szerint a lehetőség azoknak szól, akik alkalmilag olvasnak történeteket.  

Még homályosak az új funkció részletei. 

Musk csak annyit mondott, hogy a jövő hónapban kezdi meg a bevezetését – de nem világos, hogy egészen pontosan kinek lesz adott az új lehetőség. Ráadásul a Twitter tulajdonosa nem árulta el, hogy mennyi jutalékot vesz fel a weboldal. Az Engadget felkereste a weboldalt is pontosításért, de a Twitternek már nincs saját sajtócsapata. Egy biztos azonban, a Twitter Musk vezetése alatt egyre több fizetős szolgáltatást indít el.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.