Élőben közvetíti a Spíler1 Szoboszlai Dominik felkészülési meccseit a Liverpoolban – jelentette be a TV2 csoport. A Spíler1 a legnézettebb magyarországi tévécsatorna portfóliójába tartozik, amely a Premier League hazai jogait is birtokolja. 

Szoboszlai Dominik felkészülései meccset is élőben közvetíti a Spíler1. Fotó: Liverpool FC

Az angol bajnokik nyár végén tehát eleve itt követhetők, de most eldőlt, hogy a szurkolóknak nem kell várniuk addig, hogy élőben követhessék a magyar futballista teljesítményét, mivel

a Spíler TV exkluzív sugárzási jogot szerzett a Liverpool három felkészülési mérkőzésére.

„A vörösökhöz igazolt Szoboszlai Dominik karrierjének alakulását már az első lépésektől követhetik a magyar focirajongók július 30-tól” – írta a TV2. A csatorna ezzel bizonyára  nem csinált rossz üzletet, hiszen a 22 éves magyar játékos lázban tartja a magyar futball iránt érdeklődők népes táborát. Igaz, némi kockázat azért van, még pedig, hogy játszik-e ezeken a meccseken Szoboszlai Dominik. Erre jó esély van, hiszen a Liverpool július 19-i első felkészülési meccsén a kezdő tizenegy tagja volt.

Nem akármilyen mérkőzésekről van szó: az angol csapat legközelebb Szingapúrban lép pályára július 30-án a Leicester City ellen, majd augusztus 2-án a Bayern München következik. Végül a vörösök a Premier League szezon előtti főpróbáját augusztus 7-én tartják Angliában, amikor a Darmstadt lesz az ellenfél. A Spíler1 tehát mindhárom mérkőzést élőben közvetíti a következő kezdési időpontokkal:

  • július 30., 10.55 Liverpool–Leicester City,
  • augusztus 2., 13.25 Liverpool–Bayern München,
  • augusztus 7., 19.55 Liverpool–Darmstadt.

Ahány tévé, annyi sorozat – Itt a segítség Szoboszlai Dominik és a Liverpool követéséhez

Eddig is népszerű klub volt az angol Liverpool, és a legdrágább magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik odaigazolásával a magyarországi érdeklődés csak nőni fog. Ezért sem mellékes, hogy a vörösök mérkőzésein osztozik az összes hazai sportcsatorna – figyelnie kell tehát annak, aki nem akar lemaradni sem a rangadókról, sem az edzőmeccsekről.