A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. vezetésében változás áll be, 2023. november 22-i hatállyal Wachtler Tamás lesz az új értékesítési és marketingterületekért felelős ügyvezető igazgató. Wachtler Tamás Brigitte Auernigg mellett tagja lesz a Porsche Hungaria Kft. Management Boardjának.

Fotó: Porsche Hungaria

Ezzel a változással teljessé vált a Porsche Hungaria Kft. ügyvezetése, és készen áll arra, hogy a legnagyobb magyarországi autóimportőrt egy fenntarthatóbb jövő felé vezesse ebben a piaci kihívásokkal teli időszakban. Wachtler Tamás a vállalat értékesítési- és marketingterületeiért lesz felelős, Brigitte Auernigg pedig továbbra is a back office, a pénzügyi területek, az aftersales és a PCB Alkatrészközpont felelőse marad.

Wachtler Tamás 44 éves, és több, mint 22 éves széles körű, értékes tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Wachtler különböző értékesítési és marketingpozíciókban dolgozott itthon, mindemellett fontos nemzetközi szakmai tapasztalattal is rendelkezik. 2016 óta volt a Renault csoport magyarországi ügyvezető igazgatója.

Legutóbbi feladata a BYD hazai irányítása volt az AutoWallisnál, ideértve a márka magyarországi bevezetését is.

Wachtler úgy nyilatkozott, hogy kétségkívül ez az egyik legizgalmasabb munka a szakmájában. Véleménye szerint korszakalkotó és dinamikus időket élünk az iparágban, valamint várja, hogy új munkatársaival közösen formálhassa a jövőt még eredményesebbé.

Nemrég a kommunikációs igazgató, Bujáki Zsolt távozott közös megegyezéssel a vállalattól. Az ő pozícióját átmenetileg Uzoni Eszter, szenior PR-menedzser vette át.