Közös megegyezéssel távozik kommunikációs igazgatói pozíciójából Bujáki Zsolt, utódját a közeljövőben nevezik majd ki. Az átmeneti időszakra Uzoni Eszter, szenior PR-menedzser veszi át a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. kommunikációs osztályának feladatait, derül ki a cég közleményéből.

Fotó: Porsche Hungária

A kommunikációs szakember kisebb megszakítással 2002 óta dolgozott a Porsche Hungariánál. Korábban a Volkswagen Haszonjárművek és a DasWeltAuto marketingvezetőjeként dolgozott. Kommunikációs igazgatói munkáját pedig 2021 márciusa óta látta el, ez utóbbi munkakörében a cég teljes körű külső és belső kommunikációs feladataiért felelt.

Brigitte Auernigg, a Porsche Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója köszönetét fejezte ki a vállalat nevében és további pályafutásához sikereket és jó egészséget kívánt.

Nemrég Németh Balázs, a cég addigi ügyvezető igazgatója távozott, szintén közös megegyezés alapján. Pozícióját átmenetileg Brigitte Auernigg vette át, akit még júniusban neveztek ki Németh Balázs mellé ügyvezetőnek.