BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

Az esztergomi étterem átadása után újabb vidéki helyszínen nyitják meg a McDonald’s újabb egységét.

Információink szerint már hónapok óta toborozzák a McDonald’s legújabb éttermének a dolgozóit, sőt most is várják a jelentkezőket. Egy jelenleg is aktuális hirdetés szerint hosszú távra, minimum 16 éves munkavállalók jelentkezését várják, akik kommunikációs szinten beszélik a magyar nyelvet. 

Maglódon nyithat új éttermet a McDonald’s / Forrás: maglod.hu
Maglódon nyithat új éttermet a McDonald’s / Forrás: maglod.hu

A hirdetésben azt is kiemelték, hogy nem kell megvárni a hó végét, akár hetente el lehet kérni a fizetést.

A Világgazdaság úgy tudja, hogy 

a korábbi tervek szerint Maglódon, az Auchan kereskedelmi lánc mellett nyílik meg a McDonald’s új étterme. A nyitás várhatóan júniusban lesz.

Korábban megírtuk, hogy megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember több mint hét hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. Az étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba. 

Ilyen még nem volt: már kamionból is árulja a sajtburgert a McDonald’s

Átmenetileg bezárt a világ legszebb McDonald’s étterme Budapesten. A cég kitalálta, hogyan tudja kiszolgálni a vendégeket.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.