anya

Rengeteg a tinédzser anya Magyarországon

Nőtt a születések száma az Európai Unióban 2016-ban, egy nőre valamivel több mint egy gyermek jutott. Magyarország a középmezőnyében foglal helyet.

Kibővített anyasági csomagot vezetett be a Vodafone

A Vodafone Magyarország kibővítette az állami anyasági juttatáscsomagot és négy hónapon keresztül a teljes fizetést, a következő két hónapban pedig a munkabér 70 százalékát biztosítja női dolgozói számára a születési szabadság alatt - közölte a mobilszolgáltató az MTI-vel.

Nagy eredményekről írt az NGM: Egyre több anya dolgozik

Magyarországon tavaly több mint 190 ezer - 6 év alatti kisgyermeket nevelő - anya dolgozott, derül ki az Eurostat április közepén nyilvánosságra hozott adataiból. Ez a szám 15 ezerrel több, mint egy évvel korábban, sőt 2005 óta nem volt ilyen magas érték. E növekedés 2,1 százalékos foglalkoztatási ráta bővülést jelentett, így e nők 36,1 százaléka dolgozott a múlt évben – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Szétválik a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. hétfői közgyűlése a társaság szétválásáról döntött.

Bölcsőde? Csak végszükség esetén

A magyarok döntő többsége szerint az a legjobb, ha egy anya a gyereke hároméves koráig otthon marad vele, a bölcsőde csak végszükség esetén jöhet szóba - írja a Népszabadság a Szonda Ipsos legfrissebb felmérésére hivatkozva.
1
Világgazdaság Piactér