Béres

Az utolsó Cseppig

Kerek 30 éve, hogy megalakult a Béres Részvénytársaság. A családi cég kapcsán Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke adott interjút, és persze megszólalnak a sikerekben oroszlánrészt vállaló családtagok is.

Mi és a cégek: A CIB lett a legjobb bank

A magyarországi vállalatok érintettjeikhez való viszonyulását, vagyis az érzelmi közelség dimenzióban nyújtott teljesítményüket ítélték leggyengébbnek a megkérdezett érintettek – derült ki a B&P Consulting által 2011-ben elvégzett Reputation Rating kutatás eredményeiből.

Bérestől a Vodafone-ig - Íme, a kedvenc cégeink

A legjobb hírnévvel rendelkező hazai távközlési cég a Vodafone, az elektronika területén pedig a komáromi Nokia megítélése a legjobb. Az egészséggazdaság szektorban kimagaslik a Béres, míg a bankok és biztosítók mezőnyében a CIB került a ranglista élére – derül ki a B&P Braun & Partners Reputation Rating kutatásából.

Kevés gyógyszergyártót ismerünk, de azokat se kedveljük

Meglepően kevés gyógyszercéget ismer a magyar lakosság, tevékenységükről pedig – a konkrét információ hiányának ellenére is – jellemzően negatívan vélekednek – derült ki a webbeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. 1000 fős reprezentatív lakossági kutatásából.
1
Világgazdaság Piactér