beszállító

Új autógyártó beszállító épít gyárat Kecskeméten

Mintegy 21 millió eurós (6,5 milliárd forint) beruházással épít új gyárat Kecskeméten a német ElringKlinger, több év alatt 700 új munkahelyet létrehozva - jelentette be az autóipari beszállító cég pénzügyi igazgatója.

Magyar cégek is beszállhatnak a fékbizniszbe

A magyar beszállító kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztése érdekében együttműködés jön létre a Nemzetgazdasági Minisztérium és a fékrendszereket gyártó Knorr-Bremse csoport magyarországi vállalatai között - az erről szóló szándéknyilatkozatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és a leányvállalatok vezetői írták alá.

Sopron lesz Európa "biztonsági öv" fővárosa

Biztonságiöv-gyárának bővítésével 700 új munkahelyet teremt Sopronkövesden az Autoliv svéd autóipari vállalat. A fejlesztéssel Európa legnagyobb biztonságiöv-gyára lesz a sopronkövesdi.

A Rolls Royce-ban is van magyar alkatrész

Jelenlegi ötvennégy partnerétől évente mintegy egymilliárd euró értékben vásárol különböző alkatrészeket a BMW csoport, amely növelni kívánja beszállítói számát.

Virtuális piacteret hoz létre a HITA a beszállítók és a multik számára

Hétfőn indítja el a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) a beszállítói adatbázist, amelynek célja, hogy elősegítse a Magyarországon jelen lévő multinacionális cégek kapcsolatfelvételét a lehetséges jövőbeni hazai beszállítóikkal – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amely az adatbázis működését ismertette.
Világgazdaság Piactér