BM

Államtitkárok: Magyarország felkészült a rendkívüli hidegre

Az ország felkészült a rendkívüli hidegre, a hajléktalanellátó rendszer, valamint a Belügyminisztérium (BM) irányítása alá tartozó szervezetek munkatársainak felkészítése megtörtént, a földgázellátás pedig folyamatos - mondta egybehangzóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a BM és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) egy-egy államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Jutalmat kaptak a közfoglalkoztatásban élen járó önkormányzatok

A közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesítő ötven önkormányzatot, valamint két szeretetszolgálatot jutalmazott a Belügyminisztérium (BM), az elismeréseket Pogácsás Tibor, a BM önkormányzati államtitkára adta át csütörtökön Budapesten - közölte a tárca az MTI-vel.

Elengedhetetlen volt a rendvédelmi illetményrendszer korrekciója

A rendvédelmi életpályamodell bevezetése előtt szükséges és elengedhetetlen változtatásokat tartalmaz a kedden elfogadott rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló jogszabály-módosítás - közölte a Belügyminisztérium.

Jogtalanul cserélt gazdát a harkai laktanya

Úgy adott túl a harkai határőrbázison a Határőrség Országos Parancsnoksága, hogy soha nem is volt az övé – tudta meg a Népszabadság. A pórul járt tulajdonosnak 17 éve nem sikerül a saját nevére íratnia az ingatlant.
Világgazdaság Piactér