Cofidis

Tart a magyar a digitális bankolástól

A magyarok 57 százaléka nyitott a legújabb pénzügyi informatikai technológiákra, de csak 17 százalékuk használja őket egy felmérés szerint.

Együttműködik a jövőben két nagybank

Együttműködési megállapodást kötött a Sopron Bank Burgenland és a Cofidis, a megállapodással a Cofidis egyes személyi kölcsönei már hagyományos módon, 13 bankfiókban elérhetőek.

Húszmilliós bírságot szabott ki az MNB a Cofidisre

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírsággal sújtotta a Cofidis Magyarországi Fióktelepét, mivel egyes hitel- és pénzkölcsön-szerződéseinél megsértette a fogyasztók túlzott eladósodásának elkerülését célzó adósságfék-szabályokat. A jegybank a JTM-re vonatkozó hiányosságokon túl nyilvántartási és adatszolgáltatási problémákat is feltárt - derül ki az MNB közleményéből.

A Banif Plus beolvad a Cofidisbe

Hamarosan beolvad a Banif Plus Bank Zrt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepébe – értesült a Világgazdaság.

Kevesen adósodnának el, hogy magánorvoshoz mehessenek

Évente átlagosan 106 ezer forintot költünk az egészségünkre, de ennek csak a töredékét megelőzésre – derítette ki a Cofidis. A magyarok harmadát egy kisebb egészségügyi kiadás is váratlanul érintené, viszont hitelekkel foglalkozó pénzintézet szerint az emberek egyötöde akár a kölcsönfelvételt is fontolóra venné, ha magánorvosra lenne szüksége. Szerencsére ezt csak négy százalék mondta biztosnak.

Hitelből is van már fapados

A fapados légitársaságok adták az ötletet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének, hogy bevezessen egy új, a korábbiaknál olcsóbb személyi kölcsönt – hangzott el a cég keddi sajtótájékoztatóján.
Világgazdaság Piactér