Csíki Sör

Árháború zajlik a Csíki Sör ellen

Fokozatosan teljes mértékben kivonul a nagy áruházakból a Csíki Sör, és áttér a házhoz rendeléses értékesítésre. Lénárd András tulajdonos szerint a nagy sörgyártók árháborút indítottak ellenük.

Lázár János: a közműcégeknek is segíteniük kell a versenyképességet

A kormány tervezett lépései nyomán a vállalkozásoknak sokkal gyorsabb lesz a közművek bevezetése – nyilatkozta a lapunknak Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Közölte: nem lesz választási költségvetés, s jövőre 72 százalékra mérséklődhet az államadósság GDP-arányos szintje.

Lázár a Heineken-ügyről: "Dávid és Góliát harca zajlik"

A magyar kormány és a magyar parlamenti képviselők kötelessége, hogy megvédjenek minden magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja - jelentette ki Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Betiltották az Igazi Csíki Sört

A bírósági ítélet szerint meg kell semmisíteni a sört, sőt a márkanévvel ellátott eszközöket is. Az Igazi Csíki Sör gyártója viszont tovább harcol, a hívei pedig a Heineken elleni bojkottot szerveznek.

Az Igazi Csíki Sör javára döntött a védjegyhivatal

Megerősítette az "Igazi Csíki Sör" márkát az európai Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (OHIM), elutasítva a Heineken Románia óvását, amely a védjegy megsemmisítését kérte - tájékoztatta pénteken az MTI bukaresti irodáját Lénárd András márkatulajdonos, a Csíki Sör Manufaktúra alapítója.
1
Világgazdaság Piactér