EBITDA

Csalódásmentes beszámoló a Biztonsági Nyomdától

Árbevételét és nettó profitját egyaránt mintegy tíz százalékkal növelte az ANY Biztonsági Nyomda a második negyedévben, az erős április–júniusi időszak az első féléves eredményt is javította.

Több kell az extra osztalékhoz

Felülteljesítheti az idei évre kitűzött EBITDA-célt a Mol, a rendkívüli osztalék viszont csak a tavalyi eredmény elérése esetén lehet reális.

Több kell az extra osztalékhoz

Felülteljesítheti az idei évre kitűzött EBITDA-célt a Mol, a rendkívüli osztalék viszont csak a tavalyi eredmény elérése esetén lehet reális, amit még a társaságnál sem tartanak valószínűnek.

A nehéz időkben is hozza a terveket a Mol

A nem támogató külső környezet ellenére a várt feletti eredményekről számolt be a Mol, ezzel az éves célkitűzés pontosan felét teljesítve.

Harmadával csökkenhetett a nyereség

Az elemzői konszenzus szerint a növekvő árbevétel ellenére érdemben csökkent a Magyar Telekom működési eredménye és nyeresége az első negyedévben.

Növelte eladásait a luxusautó-gyártó

Az Aston Martin sportautógyártó tavalyi adózás előtti nyeresége 7 százalékkal csökkent elsősorban a tavalyi tőzsdei bevezetéssel kapcsolatos egyszeri kiadás miatt.

Emelte a tétet a Mol

A Mol-csoport mintegy 10 százalékkal a 2,2-2,4 milliárd dolláros sávba emelte éves kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredmény-célkitűzését.
Világgazdaság Piactér