egészségbiztosító

Majdnem 700 gyógyszer lesz olcsóbb

Vérnyomáscsökkentők, nyugtatók és altatók, antidepresszánsok, antibiotikumok ára is csökken októbertől, átlagosan 13,4 százalékkal.

Fico: egyetlen egészségbiztosító maradhat

A szlovák egészségbiztosítási rendszer egyetlen közszolgálati biztosítóra épülő modelljét tartja a legjobbnak Robert Fico szlovák kormányfő, aki a magánbiztosítók állami kézbe vételét is lehetségesnek tartja.

Betegeken csattanhat a kormányostor

Asztmás, daganatos, szív- és érrendszeri, légzőszervi, vérzékeny, szklerózis multiplexes és cukorbetegek gyógyszerei tűnhetnek el a magyar piacról a nem helyettesíthető, innovatív szerek várható árcsökkentése miatt.

Új termék: Idén 5-7 ezer egészségbiztosítást adna el a Generali

A Generali középtávon 50 milliárdosra becsüli az üzleti egészségbiztosítási piacot, amelynek aktív szereplője kíván lenni. Idén 5-7 ezer olyan egészségbiztosítás adható el, amely diagnosztikai, járóbeteg- és ambuláns műtéti szolgáltatást is nyújt a biztosítottnak - mondta Paál Zoltán, a Generali-Providencia Biztosító személybiztosításért felelős vezérigazgató-helyettese pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Spóroltunk a táppénzen

A táppénzes napok és a táppénzigények csökkenése eredményeképp 4,2 milliárd forint megtakarítás keletkezett tavaly az egészségbiztosító táppénzkasszájában.
1
Világgazdaság Piactér