Est Media

Delta Technologiesra váltott az Est Media

Delta Technologies néven, IT-profillal folytatja működését az Est Media, a névváltás mellett tőkeemelésről és új vezető tisztségviselőkről is döntött a technológiai céggé alakuló társaság tegnapi rendkívüli közgyűlése.

Nevet vált az Est Media

A cég kiegészítéseket tett közzé a rendkívüli közgyűlésének határozati javaslataihoz.

Bíróságon támadja az Est Mediát a TEBÉSZ

Nem hajlandó válaszolni az Est Media a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének a Delta Systems felvásárlásával kapcsolatos kérdéseire, ezért az érdekképviselet bírósághoz fordult – tájékoztatta lapunkat Dióslaki Gábor, a TEBÉSZ elnöke.

BUX-kosárba kerülhet az Est Media

Több új taggal bővülhet a BUX a részvénykosár közelgő átsúlyozását követően, és bár ezúttal valószínűleg nem esik ki senki a részvényindexből, számos vállalat figyelmeztetésre számíthat a kritériumok hiányos teljesítése miatt.

Nem tisztul a köd az Est Media körül

A részvényeseket tájékoztatni kellene arról, hogy minek az alapján értékelték a Delta Systemset – mondta a Világgazdaságnak Dióslaki Gábor.

Nem tisztul a köd az Est Media körül

A részvényeseket tájékoztatni kellene arról, hogy minek az alapján értékelték a Delta Systemset – mondta lapunknak Dióslaki Gábor, a TEBÉSZ elnöke. Balázs Csaba, az Est Media nagytulajdonosa úgy fogalmazott, hogy ezt nem kötik mások orrára. A 4iG nem tekint potenciális partnerként a Delta Systemsre, és felvásárlását sem tervezi – közölte lapunkkal a 4iG.
Világgazdaság Piactér