tébesz

Pert nyertek a kisbefektetők

A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének kedvező döntést hozott a múlt héten a Kúria, ez alapján a TEBÉSZ gyakorolhatja részvényesi jogait a Kartonpackban.
2020.06.16 Olvasási idő:

Vizsgálódik az MNB az Est Mediánál

Célvizsgálatot indított az Est Mediánál a Magyar Nemzeti Bank – nyilatkozott a Világgazdaságnak Dióslaki Gábor, a TEBÉSZ elnöke.
2019.11.06 Olvasási idő:

Visszaélést sejt a TEBÉSZ az Est Media ügyében

Keresetben támadta meg tegnap a bíróságon az Est Media október elsején megtartott rendkívüli közgyűlésének határozatait a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége.
2019.10.30 Olvasási idő:

Bíróságon támadja az Est Mediát a TEBÉSZ

Nem hajlandó válaszolni az Est Media a TEBÉSZ-nek a Delta Systems felvásárlásával kapcsolatos kérdéseire.
2019.09.12 Olvasási idő:

Manipulálhatott a börzén a cég

A Plotinus közleménye a TEBÉSZ kérdésére adott válaszon túl az MNB által a cég ellen indított felügyeleti eljárásról is beszámolt.
2018.09.24 Olvasási idő:

Összerúgta a port a Kartonpack a kisbefektetők szervezetével

Továbbra sem juthat be a Kartonpack közgyűléseire a TEBÉSZ, ezért bírósági úton blokkolja a határozatok jogerőre emelkedését.
2018.08.30 Olvasási idő:

A Genesis feljelentette a TEBÉSZ elnökét

A Genesis Nyrt. rágalmazás miatt büntető feljelentést tett a bíróságon a TEBÉSZ elnöke, Dióslaki Gábor ellen az elnöknek szeptember 15-én „Csalás gyanús a Genesis Energy Nyrt. tőkeemelése” címmel megjelentetett sajtóközleménye kapcsán - közölte a cég a BÉT honlapján szerdán. A TEBÉSZ elnöke ebben azt írta, a tények azt mutatják, hogy a társaság megtévesztette a részvényeseket.
2010.09.22 Olvasási idő: