év vége

Mi lesz a „beragadt” szabadságunkkal?

A felek akkor járnak a legjobban, ha időben egyeztetnek a szabadság kiadásáról, emellett a munkáltatónak tájékoztatást is kell adnia munkavállaló számára a szabadság kiadásának szabályairól.

Barcza: az államadósság ráta 74 százalék alatt lehetett év végén

Az államadósság ráta 2016. év végén 74 százalék alatt lehetett, pontos adatok áprilisban kerülnek nyilvánosságra, amit később még módosíthatnak, tapasztalat szerint a végleges mutató kedvezőbb az előzetesnél - hangsúlyozta Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Megrohamozták a boltokat, lényegesen jobb lesz a szezon Németországban

Jól indult a karácsonyi bevásárlói szezon a német kiskereskedelemben, minden jel arra mutat, hogy az idei év végi forgalom jelentősen túlszárnyalja a tavalyit. A német háztartások átlagosan 245 eurót költenek ajándékok vásárlására idén a kutatások szerint.

Év végére 7,5 százalék lehet az alapkamat

Március végére arra a szintre, 8,5 százalék-ra vághatja vissza a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az irányadó rátáját, mint amelyről októberben a rendkívüli, 300 bázispontos kamatemelés bekövetkezett - derül ki a jegybank legfrissebb, szilveszter napján kiadott ábrakészletéből – írja a portfolio.hu
1
Világgazdaság Piactér