Idén is összegyűjtötte az Elite Traveler című portál a világ legexkluzívabb szilveszteri luxusbulijait, legyen szó Észak-Amerikáról, Ázsiáról vagy egy óceánt átívelő maratoni újévi partiról.

Rich, Wealthy people sitting down to a lavish Banquet, New Year's Eve,
Fotó: Getty Images

Washington egyik legikonikusabb butikszállodája, a The Jefferson Hotelhez tartozó Beaux-Arts privát emeletét kínálja a szórakozni vágyóknak, azonban a szálloda befogadóképessége korlátozott, mindössze 23 vendéget tud egyszerre fogadni. 

A butikszálloda exkluzív szilveszteri partiját a huszonhármak bulijának hívják, tisztelegve az új év előtt: 23 perccel éjfél előtt huszonhárom pohár pezsgőt szolgálnak fel, miközben a vendégek egy magánszakács által készített vacsorát fogyaszthatnak el. 

A Times Square szilveszteri kristálygömbje már felkészült az újévre

New York egyik fő ünnepi látványosságán nem fog múlni az ünneplés. A Nagy Alma felkészült a szilveszterre.

A VistaJet szilveszteri programként ajánl egy Tokióból Los Angelesbe való repülést: 

az úton 17 időzónát érint a magánrepülőgép, a szilveszteri ünnepséget a fedélzeten élvezhetik végig az utasok. 

Pontos árakat csak regisztráció után közölnek, de mivel egy néhány órás utazás alapjáraton is 10 ezer dollárnál kezdődik a cégnél, feltehetően a szilveszteri repülés ára igencsak borsos lehet. 

A The Ritz London ad otthont a szilveszteri fekete nyakkendős gálavacsorának, amelyen a vendégeket hatfogásos vacsora várja. Az elismert The Soul Jets együttes előadásával, dudabemutatóval és egy 14 fős katonai zenekarral készülhet fel mindenki a visszaszámlálásra. 

A buli felnőtteknek 1900 fonttól (860 ezer forint), gyereknek pedig 850 fonttól (384 ezer forinttól) érhető el. 

A Las Vegas-i The Venetian a világ második legnagyobb szállodája, és idén is számos szilveszteri rendezvénynek ad otthont. A szálloda 23. emeletén található a Prestige Club Lounge, amelyből panorámás kilátás nyílik a Strip világhírű tűzijátékára, közben pedig egy DJ pörgeti a lemezeket. Csak a belépő 275 dollár, azaz 125 ezer forint.  

A Six Senses Uluwatu Bali egyik legfelkapottabb helye, a hotel híres az óceáni kilátásáról, csillogó kiszolgálásáról és pompás dizájnjáról. A portál cikke szerint a sziget délnyugati csücskében elhelyezkedő hotel olyan csomaggal köszönti az új évet, amely a sziget és az üdülőhely varázsát tükrözi.

 

A kulináris örömökről szól a szilveszter Bécsben

Drága ínyencségek, pezsgő, szilveszteri dekoráció és szerencsehozók nélkül nincs szilveszter Bécsben.