Golf

Fogyókúrára fogná Trumpot az orvosa

Az elnök nagyon egészséges, csak le kell fogynia a Fehér Ház orvosa szerint, aki kedden ismertette Donald Trump elnök orvosi vizsgálatának eredményeit.

Olcsóbban adnák a balatoni golfos céget

Egyelőre nem akadt jelentkező a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. golfcégére, holott az először egymilliárdért, majd 900 millióért kínált ingatlanért már csak 780 millió forintot kérne.

Európában robbantana a kínai Qoros autógyár - Fotóval

Hazai pályán versenyezne a Volkswagen valamint a Peugeot-Citroen csoport legnépszerűbb modelljeivel a Qoros kínai-izrael vegyes vállalat. A cég a most zajló Genfi Autószalonon mutatta be vadiúj ferdehátúját, amelyet a Golf ellenfelének szán.

Visszatérne a SZÉP-kártya elfogadói körbe az AYCM SportPass

Nem érti az All You Can Move (AYCM) SportPass kibocsátója, hogy miért zárták ki cégüket a SZÉP-kártya elfogadói körből, mivel az előzetesen kért KEHI állásfoglalás ezt nem tiltotta meg nekik. Az iroda annyira meg volt bizonyosodva eljárásuk helyességéről, hogy még fizetett hirdetést is föladtak a SZÉP-kártya oldalán. A cég szeretne olyan megoldást, amely lehetővé teszi számukra, hogy visszakerüljenek az elfogadói körbe, mivel szerintük olyasmitől fosztanak meg dolgozókat, amiért többek között maga a SZÉP-kártya is létrejött: a munkavállalók rendszeres sportolásának és rekreációjának megvalósulásáért, elérhetővé tételéért.
Világgazdaság Piactér