ingatlanadó

High-tech kényelem Medinában

A telket a Microsoft alapítója 1988-ban vásárolta kétmillió dollárért. Az ingatlan ma a King Country ingatlaniroda becslése szerint 124,99 millió dollárt ér, a 2017-ben fizetett ingatlanadó meghaladta az egymillió dollárt.

Ingatlanadó: januártól már élesben működik Salgótarjánban

Ingatlanadót kell fizetniük januártól Salgótarjánban azoknak a magánszemélyeknek - az egyedülálló nyugdíjasok kivételével - akik 140 négyzetméteresnél nagyobb lakásban élnek. Erről rendkívüli ülésen döntött kedden a nógrádi megyeszékhely közgyűlése.

Elég furcsa a valutaalap lista

A nyilvánosságra került kötezetések a valós költségvetési kiigazítás többszörösét öleli fel, nem szokványos és szokatlanul részletes is egy alapkezelő befektetési igazgatója szerint.

Varga: Az IMF várja meg 2013-at az egykulcsos adóval

Az ingatlanadó vagy a vagyonadó kérdése szóba kerülhet az IMF-fel folytatandó tárgyalásokon, de ebben a magyar kormány nem enged - mondta Varga Mihály, a nemzetközi hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a tv2 Mokka című műsorában

Kósa rendelőket mentesítene az építményadó alól

Újból mentesüljenek az építményadó alól az önkormányzati feladatot ellátó egészségügyi intézmények – erről szóló törvényjavaslatot adott be a parlamentnek a fideszes Kósa Lajos.
Világgazdaság Piactér