kajak-kenu

Éremeső a kajak-kenu Eb-n

A Kárász Anna, Kozák Danuta, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összeállítású kajaknégyes aranyérmet szerzett 500 méteren a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Magyar éremeső a kajak-kenu világkupán

A magyar versenyzők kilenc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és öt bronzot szereztek vasárnap a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa 200 és 500 méteres döntői során.

Miért nem kapott helyett az új törvényben a legsikeresebb hazai sportág

Évek óta talán a legsikeresebb hazai sportág a kajak-kenu, ám kimaradt az új sporttámogatási törvényjavaslatból, amely öt sportág: a foci, a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda és a vízilabda céges támogatóit jelentős adókedvezménnyel kecsegtette. A kajak-kenusok ugyanakkor értetlenül állnak a helyzet előtt – írja csütörtöki számában a Figyelő.

Így készül az Olimpiára London - Képek

Néhány nap híján egy év múlva, 2012. július 27-én elkezdődik Londonban a XXX. nyári olimpia. Az építők jól haladnak, egymás után adják át az elkészült létesítményeket. A szervezők szerint a diplomáciai sikerek mellett a városrész és az egész szigetország gazdasága nagy hasznot húz a különböző beruházásokból. Olyan is akad azonban, aki éppen az olimpia miatt elmaradó turisták miatt kieső bevételeket siratja.

Gyanúsított lett Kőbán Rita

Rongálással gyanúsítják Kőbán Rita kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozót – számolt be az m1 hétfő esti Híradója.
Világgazdaság Piactér