kalkulátor

MNB: Megtévesztők lehetnek a hitel-elszámolási kalkulátorok

Félrevezető eredményt adhatnak a csupán néhány alapvető hiteladatot figyelembe vevő internetes kalkulátor-programok a banki elszámolások majdani mértékét illetően a jegybank szerint. A valós kalkulációt a hitelintézetek tudják elvégezni, az elszámolás helyességét ugyanakkor az MNB szigorúan ellenőrzi majd.

Kiva, Kata vagy Eva? - Itt az új kalkulátor

Jövőre két új adónemmel bővül a kisebb vállalkozások által választható adónemek palettája. Az RSM DTM kalkulátort készített, amellyel összevethető a KIVA, a KATA, az EVA és a TAO.

Díjnavigátor: elindult a biztosítók által hitelesített kgfb-kalkulátor

Immár a harmadik év végi kampányban segíti az autósok üzleti érdekektől mentes tájékozódását a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) Díjnavigátora. Jelenleg is ez az egyetlen olyan, mindenki számára elérhető kalkulátor, amely valamennyi biztosító összes díját és kedvezményét tartalmazza, és amelynek eredményeit a biztosítók maguk is, írásban is, hitelesnek ismerik el.

Végtörlesztés - Kalkulátorokból már nincs hiány

Sokat segíthetnek a nagyszámú és egyre bonyolultabb pénzügyi szolgáltatások közötti válogatásban az internetes portálokon működő kalkulátorok. Hiányosságaik miatt azonban érdemes ellenőrizni, hogy a segítségükkel kiválasztott szolgáltatások feltételei tényleg azok-e, mint amelyek az összevetésből kiolvashatók.

Alkuszi kgfb kalkulátorok - A PSZÁF intőt küldött

A PSZÁF vezetői körlevélben szólított fel több, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon jelentős súlyú független biztosításközvetítőt: internetes díjkalkulátoruk működtetése során tartsák be a fogyasztók megfelelő, korrekt és teljes körű tájékoztatását szolgáló elvárásokat.
Világgazdaság Piactér