KDFSZ

A létszámkorlát lehet a megoldás

A korlátozó intézkedések meghosszabbításával a 65 éven felüliek védelmében fenntartott idősáv is megmarad.
2020.12.08 Olvasási idő:

Megkezdődtek a Tesco idei bértárgyalásai

Általában többkörös egyeztetések során alakul ki, hogy – várhatóan januárig visszamenőleg – mekkora fizetést vihetnek haza a munkavállalók.
2020.01.21 Olvasási idő:

Túl keveset fizethet a Spar a dolgozóinak

Hatósági vizsgálat és pereskedés is lehet abból a vitából, amely a Spar Magyarország Kft. és több munkavállalója között alakult ki.
2019.02.25 Olvasási idő:

Nem tesztelik újra a vasárnapi boltzárat

Heves reakciókat váltott ki, hogy az egyik szakszervezet a vasárnapi boltzár visszaállítását szorgalmazta. Az indok erősen kétséges.
2018.09.04 Olvasási idő:

Szakszervezet: több száz munkavállaló léphet ki a Tescótól

Sokan várhatóan nem fogadják el a számukra felajánlott új munkakört, részben a munkabér változása miatt, részben pedig azért, mert az új pozíciójukban nem tudnak a szakmájukban dolgozni.
2018.02.02 Olvasási idő:

Októberig biztosan nem lesz Tesco-sztrájk

Október 2-án folytatódnak a tárgyalások a Tescónál, jelentette be a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.
2017.09.26 Olvasási idő:

Már a totális sztrájkra készülnek a Tescónál

Kizárólag a sztrájk végrehajtásának módjáról tárgyalnak a Tescónál felállított sztrájkbizottságok hétfőn – értesült a Magyar Idők.
2017.09.04 Olvasási idő:

Nincs megállapodás a Tesco ügyében

Egyeztetett egymással a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) a Tesco-sztrájk ügyében – közölte a KASZ.
2017.08.21 Olvasási idő: