KDNP

Csőd a magáncsőd

Az MNB 25 ezres és a bankszövetség 40 ezres hosszú távú várakozásával ellentétben még félezer magánadós sem igényelte a csődvédelmet annak egy évvel ezelőtti bevezetése óta

Tovább duzzadt a Fidesz-szimpatizánsok száma

Három százalékkal, 31 százalékra nőtt a Fidesz támogatottsága júniushoz képest a teljes felnőtt lakosság körében - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán közölték az MTI-vel.

Módosítaná a munka törvénykönyvét a KDNP

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a szakszervezetek és a munkaadók közötti egyezségre és a munka törvénykönyve módosítására van szükség a szabad vasárnap megszüntetése miatt kialakult helyzet kezelése érdekében - mondta Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatón, miután egyeztetett a Kereskedelmi Alkalmazottak Szövetségével, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetével, és a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetséggel.

Napirenden a magáncsőd

Holnap tárgyalja a parlament a magáncsőd intézményének bevezetéséről szóló törvényjavaslatot. Az új lehetőség elsősorban a viszonylag kis összegű tartozásokkal küzdő, ugyanakkor rendszeres törlesztést még vállalni tudó háztartásoknak jelenthet megoldást.

Harrach fiáig vezetnek a trafikosztás szálai

Harrach Péter KDNP-frakcióvezető fiáig is elvezetnek a trafikosztás szálai. Harrach Tamás cégének ügyvezetője kültag egy betéti társaságban, amely három dohánybolt koncessziós jogát nyerte el Angyalföldön, ott, ahol az ifjabb Harrach önkormányzati képviselő. A férfi a 2010-es választás előttmindenkit a Fidesz támogatására buzdított.
Világgazdaság Piactér