Magyar József

Megkapta a GVH-áldást Csányi Sándor a Hungeritre

A Csányi Sándor tulajdonában álló Hungerit Holding Kft. megvásárolja a szentesi Hungerit Zrt. részvényeinek száz százalékát. Az ügylet nem jár versenykorlátozó hatásokkal – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – állítja Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – kommentálta a Világgazdaságnak az erről szóló hírt Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

Vezetés nélkül a Vértesi Erőmű - megszűnhet a cég

Lemondott posztjáról a Vértesi Erőmű Zrt. öt igazgatósági tagja közül három, mert nem kívánnak közreműködni az 1.300 főt foglalkoztató erőmű és a hozzá tartozó bánya felszámolásában - írta szerdai számában Népszava.

Jól ment tavaly a Hungeritnek - Most mégis elküldenek 200 embert

Kétszáz dolgozójától kénytelen megválni szeptembertől a szentesi Hungerit Zrt.; az ország egyik legnagyobb baromfi-feldolgozójában a leépítés okok közt szerepel a forint erősödése, a takarmányárak drágulása miatt növekedő költségek, illetve egy bécsi székhelyű állatvédő szervezet kampánya - mondta el a cég vezérigazgatója az MTI-nek kedden.
1
Világgazdaság Piactér