Magyar Posta

Újradefiniálja magát a Magyar Posta

A logisztikai infrastruktúra megújítását tűzte ki célul a Magyar Posta, a vállalat emellett vizsgálja, hogy mely szolgáltatásokat érdemes megtartania.

Egyre élesebb a verseny a dolgozókért

Tovább javultak a harmadik negyedévben a foglalkoztatási adatok, ma már szinte mindenki dolgozik. Emiatt a cégek egymással versengenek a munkaerőért, de ebből az egyik legnagyobb munkaadó nem érez semmit.

Új kihívója akadt a Magyar Postának

Új, magyar fejlesztésű felügyeleti egység kerülhet a NAV-hoz bekötött étel- és italautomatákba – megkapta a hatósági engedélyt a Tekinvest Holding Zrt..

Állták a cégek az év eleji változásokat

A hazai nagyvállalatok a béren kívüli juttatások szabályozásának év eleji módosítása után is a megszokott módon jutalmazzák munkavállalóikat.

Állták a cégek az év eleji változásokat

A hazai nagyvállalatok a béren kívüli juttatások szabályozásának év eleji módosítása után is a megszokott módon jutalmazzák munkavállalóikat. A Világgazdaság által megkérdezett cégek a dolgozók megtakarításait és a családbarát juttatásokat részesítik előnyben.

Nagy a helyezkedés az automaták piacán

Az automataüzemeltetők egymás között cserélgetik a gépeket, de folyamatosan kérik a készülékek áthelyezését és működtetésének szüneteltetését is.

Helyezkedés az automatapiacon

Az automataüzemeltetők egymás között cserélgetik a gépeket, de folyamatosan kérik a készülékek áthelyezését és működtetésük szüneteltetését is.
Világgazdaság Piactér