túljegyzés

Kötvényaukció - Kevésbé tolongtak a magyar adósságért

Az előző aukciónál jóval alacsonyabb, de így is kétszeres túljegyzés mellett értékesített a meghirdetett összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) a keddi aukcióján.

Magyar állampapír aukció: Csökkent a tolongás

Alig kétszeres túljegyzés mellett a meghirdetett összegű 30 milliárd forintnyi 3 hónapos diszkont kincstárjegyet értékesített a múlt hetinél kissé alacsonyabb hozamon az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) heti rendszeres keddi aukcióján.

Jól fogyott a magyar államadósság, de emelkedett a hozam

A meghirdetett összeg felett, erőteljes aukciós hozamemelkedéssel, de a referencia hozam alatt értékesített 3, 5 és 10 éves kötvényeket az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Minden kényelmetlenségért fizetni fognak a légitársaságok

Kibővíti a légitársaságok pénzvisszafizetési kötelezettségét az Obama-kormány. A tervek szerint többet kéne fizetni az utasoknak az elvesztett csomagért és visszatérítés jár azért is, ha a gép túl sokáig vesztegel a kifutón.

Kevesebben tolongtak a magyar adósságért

Csökkenő túljegyzés mellett a meghirdetett 50 milliárd forint 12 hónapos diszkont kincstárjegyet és 5 milliárd forintnyi ötéves változó kamatozású kötvényt értékesítette az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) a csütörtöki aukción.
Világgazdaság Piactér